Babykamer inrichting & accessoires

Alle producten voor jouw babykamer inrichting! Bij BinnenPret vind je een mooi assortiment aan producten waarmee je je babykamer kan inrichten. Van dekens tot lakens en babykamer accessoires. Welke manier van verschonen je ook kiest bij ons vind je zowel voor jouw aankleedkussen als verschoonmand de juiste producten.

wiegdeken, ledikantdeken, deken wieg, deken ledikant, wieg deken, ledikant deken, knitted deken, wafel deken, teddy deken
lakens, lakentjes, lakentje wieg, wiellaken, ledikantlaken
aankleedkussenhoes, hoes voor om aankleedkussen, omkleedkussenhoes, verschoonkussenhoes
hoes voor verschoonmand, matrasje voor verschoonmand
Decoratieve kussens voor de babykamer en kinderkamer

Shop jouw babykamer accessoires bij BinnenPret

BinnenPret heeft mooie babyproducten voor in- en om de babykamer. Van slapen tot onderweg, alles wat je nodig hebt als er een kleintje op komst is. Maak jouw keuze uit de verschillende baby dekens voor de kinderwagen, de wieg of het ledikant. Match een mooi lakentje erbij als extra laagje om jouw baby warm te houden. De producten zijn mooi in hun eenvoud en afwerking en matchen ook nog eens goed met je interieur. Echt een aanrader voor jouw babykamer. Onmisbaar dus in jouw baby uitzet. Echte babymusthaves!

Welke manier van verschonen je ook kiest bij ons vind je zowel voor jouw aankleedkussen als verschoonmand wat je nodig hebt. Een hoes voor je aankleedkussen is misschien wel 1 van de meest gebruikte babyitems. Deze handgemaakte hoezen passen perfect om het aankleedkussen. De verschoonmand is bijna niet meer weg te denken uit de babykamer, wil je dat je kindje lekker zacht ligt bij het verschonen bestel dan een extra matrasje voor in de mand. Je vindt ze in verschillende hippe kleuren en materialen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Babyessentials bij BinnenPret

Met liefde en oog voor detail speciaal voor jou gemaakt en geselecteerd, de mooiste babyproducten om jouw babykamer in te richten. Wij letten erop dat we de beste en zachtste stoffen voor jouw kleintje selecteren. Alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw kleintje in een stijlvolle hippe babykamer. Wil je advies of heb je vragen over de producten? Wij helpen jou graag persoonlijk verder.

Een blije mama is een blije mini!

-Celebrate our little ones-