Badponcho's & badcape's

Liever zelf een badcape samen stellen:

Mooie hydrofiele badponcho’s

Een badponcho of badcape is heerlijk voor aan het zwembad of voor de warmere dagen thuis bij het zwembadje. Maar ook voor het badritueel kun je een badponcho voor je baby perfect gebruiken. Je wilt je kindje na het badderen natuurlijk lekker warm houden en een badcape of  badponcho is daar de ideale oplossing voor. Door de grote afmeting van de poncho houd je je kindje heerlijk warm. Bovendien zorgt het hoedje ervoor dat het hoofdje ook lekker warm blijft. De zachte stoffen voelen extra comfortabel op het babyhuidje. Met deze badcapes heb je altijd een tevreden baby. Wist je dat je de badponcho nog lang kunt gebruiken, tot je kindje 2 jaar of 3 jaar is?

Maak je keuze uit de verschillende badponcho’s

Kies wat bij jou past, een hydrofiele badponcho droogt snel en voelt heerlijk zacht aan. Liever toch zelf een badcape samen stellen voor jouw kindje? Bij ons heb je daarom de mogelijkheid om je eigen badcape te ontwerpen. Zo past deze bij de babykamer en de rest van je babyuitzet.

Je kunt hiervoor uit verschillende kleuren badstof kiezen. Voor het hoedje van de cape kun je uit een van onze trendy prints kiezen. Alle badcapes van BinnenPret worden met de hand gemaakt. Dit doen wij met veel liefde en aandacht. De afmeting van de badcape die je samen kan stellen is 75 x 75 cm en is daarmee ideaal voor jouw baby. Een echte musthave voor je babyuitzet dus!

Heb je weinig inspiratie? Wij helpen je graag verder, zodat jij de perfecte badcape kunt samenstellen.