Wiegdekens & ledikantdekens

BinnenPret heeft een uniek assortiment aan dekentjes voor jouw kleintje. Zowel voor de kinderwagen, de wieg en ledikant te verkrijgen. Dekentjes van wafel, zachte wollen dekens, teddy dekens en handige wikkeldekens voor onderweg of in de box. Van neutrale kleuren tot dekens met een print, perfect passend bij jouw babykamer en stijl.

Liever zelf een dekentje samen stellen:

Stel ze zelf samen! De dekens van BinnenPret! Ze zijn er in drie maten. Voor de kinderwagen (60 x 80 cm), de wieg (75 x 100 cm) en het ledikant (100 x 120 cm). Je kunt kiezen uit verschillende diktes in stoffen, dit zijn de basis stoffen; minky, wafel of teddy. Daarna kies je de print die je voor de andere zijde wil hebben. Beide kanten van een dekentje kun je gebruiken, zodat je zelf kunt kiezen welke kant je als omslagrand wil gebruiken. Combineren maar!

Kinderwagen deken

Pak je baby lekker in met een deken speciaal voor de kinderwagen. Wel zo leuk natuurlijk om ook voor je kinderwagen een bijpassende deken te kiezen. De afmeting van de deken voor je wandelwagen is 60 x 80cm.

Wiegdeken

Wiegdekens gebruik je voor in de wieg. Standaard heeft de wieg een formaat van 40 x 80 cm. De wiegendekens en wieglakens van BinnenPret zijn 75 x 100 cm. Dekens en lakens zijn altijd groter zodat je de zijkant en onderzijde goed in kunt stoppen. Je  wil namelijk je kleintje goed en strak kunne instoppen.

Ledikantdeken

Ledikantdekens zijn te gebruiken voor het ledikant. Een standaard formaat voor een ledikant is 60 x 120 cm. De ledikant dekens en ledikantlakens van BinnenPret zijn 100 x 120 cm zodat je deze ook weer goed onder het matras kunt instoppen.

Hoe groot moet een babydeken dan zijn?

Als je uitgaat van een standaardmaat wieg dan moet je wiegdeken minimaal 75 x 100 cm. Ga je uit van een standaard ledikant dan is je ledikant deken minimaal 110x 120 cm groot.  Voor in je kinderwagen deken kun je perfect een deken van  60 x 80 cm gebruiken. Heb je geen standaard wieg of ledikant en wil je toch een mooie deken? Kijk dan eens bij onze custom made dekens en lakens. Voor speciale wensen kun je ons ook altijd even een bericht sturen, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Een mooie collectie wiegdekens  en ledikantdekens bij BinnenPret

Dekens zijn praktisch onmisbaar in jouw baby uitzet. Dus of je nu voor een wieg of ledikant kiest, bij BinnenPret vind je altijd een deken en laken die bij jouw stijl en kinderkamer past. Van neutraal tot een print. De dekens zijn te verkrijgen in 100% katoenen wafelstof tot teddy dekens en mousseline dekens. Wil je weten welke deken je moet kiezen voor jouw baby, kijk dan ook even hier.  Alle baby producten combineren goed met elkaar zodat je gelijk in 1 keer klaar bent.