Wieglakens & ledikantlakens

Bij BinnenPret heb je keuze uit een mooie collectie wieglakens en ledikantlakens voor jouw kleintje. Een lakentje gebruik je om je kindje lekker strak in te stoppen, dit geeft je kindje een geborgen gevoel. BinnenPret heeft 100% katoenen lakens. Een laken zorgt er ook voor dat je baby deken minder snel vies wordt, dit scheelt weer wassen. En daar worden wij mama’s blij van!
BinnenPret heeft lakens met een neutrale kleur of met een print, altijd passend bij jouw babykamer en stijl.

Liever zelf een lakentje samen stellen:

Stel ze zelf samen! De lakens van BinnenPret! Ze zijn er in drie formaten. Voor de kinderwagen (60 x 80 cm), de wieg (75 x 100 cm) en het ledikant (100 x 120 cm). Je kunt kiezen uit 2 uitvoeringen. Je kiest voor een BASIC katoen + print of voor 2 verschillende PRINTS. Beide kanten hebben een verschillende stof, zodat je zelf kunt kiezen welke kant je als omslagrand wil gebruiken. Tip: in de winter uitstekend te combineren met onze dekens!

Kies hieronder eerst voor BASIC of PRINT en begin daarna meteen met samenstellen.

Kinderwagen laken

Pak je baby lekker in met een lakentje speciaal op maat voor de kinderwagen. In de winter gebruik je het als extra laagje voor de warmte, in de zomer kan het soms net even wat meer geborgenheid geven. Ook kun je je er baby lekker mee instoppen.De afmeting van het laken voor je wandelwagen is 60 x 80cm.

Wieg laken

Een lakentje voor de wieg. Je shopt ze bij ons altijd in 100% katoenen stof, goed ademend en veilig voor jouw kindje. Standaard heeft de wieg een formaat van 40 x 80 cm. De wiegendekens en wieglakens van BinnenPret zijn 75 x 100 cm. Dekens en lakens zijn altijd groter zodat je de zijkant en onderzijde makkelijk onder het matrasje kan instoppen. Zo heeft jouw kleine altijd een geborgen plek.

Ledikant laken

Lakens van het formaat 100 x 120 cm zijn te gebruiken voor het ledikant. Standaard heeft een ledikant een maat van 60 x 120 cm.Ook deze shop je altijd in een 100% katoenen stof. In een neutrale kleur of met een print. Kies een lakentje voor het ledikant die bij jou past.

Waarom gebruik je een lakentje?

Een lakentje zorgt ervoor dat het dekentje minder snel vies wordt, een lakentje was je gemakkelijker met regelmaat.  Ook voelt het vaak lekkerder voor je kleine, het kriebelt en prikt niet.

Een dekentje en een lakentje ventileren goed en je kunt er je bedje goed kort en strak mee opmaken. Je stopt het aan de zijkanten in zodat je kindje er niet onder kan schuiven en zich niet makkelijk om kan draaien.
Tot je kindje 2 jaar is het verstandig om je kindje te laten slapen onder een lakentje en deken of in een slaapzak.

Heb je geen standaard wieg of ledikant en wil je toch een mooi laken? Kijk dan eens bij onze custom made dekens en lakens. Voor speciale wensen kun je ons ook altijd even een bericht sturen, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Een mooie collectie wieglakens  en ledikantlakens bij BinnenPret

Dekens zijn praktisch onmisbaar in jouw baby uitzet. Dus of je nu voor een wieg of ledikant kiest, bij BinnenPret vind je altijd een deken en laken die bij jouw stijl en kinderkamer past. Van neutraal tot een print. Alle baby producten combineren goed met elkaar zodat je gelijk in 1 keer klaar bent.