Omslagdoeken & Wikkeldekens

Een baby omslagdoek, ook wel wikkeldeken of wikkeldoek, kun je gelijk vanaf de geboorte gebruiken. Je gebruikt deze om je kindje lekker warm in te wikkelen en zo houd je je baby op temperatuur. Een wikkeldoek met een hoedje houdt het hoofdje warm. Ook geeft een wikkeldoek je kindje een rustig en geborgen gevoel.

Stel hieronder zelf je omslagdoek samen bij BinnenPret.

Stel ze zelf samen! De wikkeldoeken van BinnenPret! Onze wikkeldoeken zijn heerlijk om je kindje in te wikkelen na het voeden, om het kindje mee in de box te leggen of om je baby warm te houden na het badderen. Je kunt kiezen uit twee verschillende basisstoffen, teddy en minky. Hier kies je dan zelf een stof met print bij. De afmeting van een wikkeldoek is 75 x 75 cm. Je kunt kiezen uit een model met of zonder hoedje. Kies eerst je basisstof hieronder:

Omslagdoek en wikkeldoek

Een omslagdoek, wordt ook wel een wikkeldeken of wikkeldoek genoemd. Het is een doek waarmee je je kindje goed warm kunt houden doordat je deze om je kindje heen kan wikkelen. Het hoedje van de wikkeldoek zorgt dat ook het hoofdje goed op temperatuur blijft, daar verliest je baby de meest warmte. Ook geeft een wikkeldoek je kindje een rustig en geborgen gevoel. Liever een omslagdoek zonder een hoedje? kijk dan ook eens bij onze newborn mutsjes.

Als moeder van een baby sleep je al zo veel spullen met je mee. Hoe fijn is het dan als je één item hebt dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken? Een wikkeldoek is zo’n item. Wikkel je kindje er lekker mee in om hem of haar in de box te leggen. Je kunt hem ook gebruiken als extra deken voor in de kinderwagen, dit zorgt ook gelijk voor een warm hoofdje van je kindje.

De wikkeldoeken van BinnenPret zijn 75 x 75 cm, groot genoeg of je mini goed in te kunnen pakken. Lekker voor in de box, als de baby op schoot ligt of om mee te nemen naar het consultatiebureau. De omslagdoek is dus een multifunctionele warme en zachte doek voor jouw baby. De wikkeldekens worden met liefde gemaakt van zachte materialen, zodat deze altijd comfortabel zijn voor je baby.

 

Maak je keuze uit de verschillende kleuren en stoffen

De wikkeldoeken zijn te krijgen in verschillende stoffen. Zowel teddy, bamboe of wafelstof. Wordt jouw baby in de herfst of winter geboren dan is een teddy omslagdoek een goede keuze. Voor in de zomer kies je een bamboe met hydrofiele stof. Ook in de zomer is het belangrijk je kindje warm te houden. De wafelstof omslagdoek kun je het hele jaar door gebruiken. Leuk om te matchen met een bijpassend baby dekentje.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste omslagdoek? Laat het ons weten en dan helpen wij je graag verder.