speciaal voor jou

Handgemaakt met liefde

Alle stoffen die BinnenPret gebruikt worden met veel liefde en zorg uitgezocht. Alleen de beste stoffen van sterke kwaliteit zijn goed genoeg. Daarbij houden we rekening met de seizoenen. Voor ieder seizoen is er de juiste stof. Voor iets unieks moet je bij BinnenPret zijn.

Van te gekke combinaties tot de meest bijzondere prints. Alles naar jouw wens en stijl te matchen met de basisstoffen. Met oog voor afwerking wordt aan de kleinste details aandacht besteed. Zo helpt BinnenPret jou met een unieke en stylish babykamer.

Velvet velours stof groen
Boxkleed, baby deken zomer, wieg laken, ledikant laken
Warm, puur en zacht

Teddy

Bijzonder is onze 100% katoen teddy. De warmste stof uit de BinnenPret collectie. Deze is uitermate geschikt in de koude maanden. Lekker dik, voelt zacht en vriendelijk aan!

Teddy hebben we in verschillende kleuren. Perfect voor onze dekens en wikkeldoeken. Het gebruik in de babykamer: voorjaar, herfst en winter. In de Kinderwagen: herfst en winter.

teddy stof katoen oudgroen
teddystof katoen oud groen
teddystof katoen babydeken oudgroen
Super zacht & soepel

Minky

Minky noppen fleece is de zachtste stof uit de BinnenPret collectie. Door de bolletjes en het velours effect ziet deze stof in elk licht er weer anders uit. Minky is er in verschillende kleuren. Deze stof komt het best tot zijn recht in de dekens en de wikkeldoeken van BinnenPret.

Het gebruik in de Babykamer: voorjaar, zomer en herfst. In de winter in combinatie met een extra lakentje. In de Kinderwagen: voorjaar en zomer. In de herfst en winter in combinatie met een extra lakentje.

minky noppen fleece oudroze oud groen ecru
minky noppen fleece oudroze babydeken
minky noppen fleece oudroze babydeken
Puur, soepel en sterk

Wafel

Wafel is de populairste stof uit de BinnenPret collectie. Deze is sterk & soepel. Een ideale basis voor de producten. Onze wafel is 100% katoen, daardoor ademend en heeft als eigenschap dat het voller wordt na het wassen. Ideaal voor onze dekens, omkleedkussenhoezen, boxkleden en badcapes.

Wafel hebben we in verschillende kleuren. Het gebruik in de Babykamer: voorjaar, zomer en herfst. In de winter in combinatie met een extra lakentje. In de Kinderwagen: voorjaar en zomer. In de herfst in combinatie met een extra lakentje.

kleuren wafelstof wafel babykamer
babydeken zelf samen stellen in oud roze wafelstof en zwart wit print
babydeken wafelstof ledikantdeken wafel oud roze
Zacht & absorberend

badstof

De badstof uit de BinnenPret collectie is van goede kwaliteit. Deze 100% katoen badstof droogt heerlijk af na het badderen. Badstof is er in een aantal verschillende kleuren.

Deze stof komt het best tot zijn recht in de badcapes, de wikkeldoeken en in ons aller nieuwste item de badstof swaddles met to cute pompom randje.

badstof oker oudroze
wikkeldoek badstof oker zwart wit dots
Licht & ademend

Katoen

In de BinnenPret collectie komt katoen op verschillende manieren terug. De BASIC katoen en de PRINT katoen. Beide een ideale basis voor de verschillende producten. Sterk en kleurvast. BASIC katoen hebben we in verschillende kleuren en PRINT katoen in veel verschillende en wisselende designs.

Ideaal voor elk product. Het gebruik in de Babykamer: Zomer. In het voorjaar, herfst en winter in combinatie met een dekentje van BinnenPret. Kinderwagen: Zomer. In het voorjaar, herfst en winter in combinatie met een dekentje van BinnenPret.

Kinderwagendeken en kinderwagenlaken zomer botanicalken botanical
Kinderwagendeken en kinderwagenlaken zomer botanicalken botanical
Kinderwagendeken en kinderwagenlaken zomer grafic