Poppendekentjes

Poppendekentjes! Is jouw kindje ook altijd aan het rond lopen met de poppenwagen en zijn ‘eigen baby’ aan het instoppen in zijn poppenbed? Hoe leuk is dit dan om te kopen; een eigen poppendekentje en kussentje voor in de poppenwagen of poppenbedje ‘net als mama’. Leuk detail; het poppendekentje en bijpassend poppenkussentje zijn aan beide zijden te gebruiken.

Poppendeken met kussentje bij BinnenPret

Een poppendekentje of poppendekbedje voor in de poppenwagen. Welke kleine mama of papa in spé wil dat nou niet? De poppendeken is aan verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zoals groen en roze, met vogels of apen. Dus zowel voor een jongetje als een meisje is er keuze.
Leuk is dat de poppen deken aan beide zijden te gebruiken is dus er kan afgewisseld worden. Dit samen met een bijpassend kussentje maakt het helemaal af.

Afmeting poppendekentjes

De poppendekentjes hebben een afmeting van ca 30 x 40 cm, de kussentjes 18 x 13 cm.

Maak je keuze uit de verschillende varianten. Heb je een speciaal verzoek, vraag dan altijd even naar de mogelijkheden. Ook super leuk om te combineren met een deken van BinnenPret voor kleine broer of zus op komst!