Baby verzorgingsproducten

Alle producten om je baby te verzorgen! Bij BinnenPret vind je een groot assortiment aan producten die je gebruikt om je baby te verzorgen. Van aankleedkussenhoezen tot matrasjes voor je verschoonmand.
Ook voor het badritueel met je baby hebben wij volop keuze, wat denk je van een hydrofiele doek xl of een badponcho. De omslagdoeken van BinnenPret kun je gebruiken om je baby lekker in te wikkelen, het hoedje zorgt er ook voor dat het hoofdje van je baby warm blijft.

hydrofiele doeken, hydrofiel doek, hydrofiele doek XL, swaddle, luier doek
badcape, badponcho, baddoek baby en kind
omslagdoeken, wikkeldekens, wikkeldoeken

Shop jouw babyuitzet bij BinnenPret

Alles voor jouw baby en zijn badritueel. Van badponcho tot badcape. Zowel een badstof badcape als een hydrofiele omslagdoek, beiden heerlijk om je kindje in te wikkelen en mee af te drogen. De badponcho van hydrofiel is te gebruiken tot je kindje ongeveer 3 jaar is! Een echte musthave dus.

Nog zo’n item waar je er niet genoeg van kunt hebben, de hydrofiele doek. Gebruik ze als extra dekentje in de box of kinderwagen, om af te drogen of als extra laagje in je verschoonmand. Je shopt bij BinnenPret XL hydrofiele doeken. Leuk en super handig!

Ook de swaddles van BinnenPret zijn multifunctioneel. Als extra laagje onder je baby in de box, om af te drogen of op het strand. Deze leuke en hippe swaddle neem je overal mee naar toe en steelt de show. Je complete babyuitzet shop je hier!

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Baby en -kids essentials bij BinnenPret

Met liefde en oog voor detail speciaal voor jou gemaakt en geselecteerd, de mooiste babyproducten. Wij letten erop dat we de beste en zachtste stoffen voor jouw kleintje selecteren. Alles wat je nodig hebt voor de zorg van jouw kleintje in een stijlvolle babykamer.

Wil je advies of heb je vragen over de producten? Wij helpen jou graag persoonlijk verder.

Een blije mama is een blije mini!
– Celebrate our little ones-