Ontwerp je eigen producten

Makkelijk & Snel

babydekens voor de babykamer zelf samen stellen
roze aankleedkussen voor de babykamer zelf samen stellen
okergeel boxkleed voor de babyuitzet zelf samen stellen
badstof badcape voor na het badderen zelf samen stellen
babylakens voor de babykamer zelf samen stellen
minky wikkeldoek voor de baby zelf samen stellen

Ontwerp je producten voor de kinderkamer

Een babykamer inrichten is misschien wel een van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap. Het inrichten is heel persoonlijk. Je kiest voor kleuren die jullie als ouders leuk vinden. Het vinden van items voor de babykamer die compleet bij jullie wensen passen kan lastig zijn. Gelukkig heeft BinnenPret daar de oplossing voor! Bij ons is het mogelijk om je baby musthaves zelf samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een ledikantdeken in een eigen gekozen combinatie van kleuren en prints. . Zo past het perfect bij het kamertje.

Naast dekens verkopen wij ook handgemaakte lakens, omkleedkussens en badcapes. We maken ze volledig naar wens en in onze webshop stel je ze gemakkelijk zelf samen. De levertijd van onze handgemaakte producten is 14 tot 21 dagen. Wil je het sneller in huis hebben? Neem dan even contact met ons op dan kijken we of dit mogelijk is.

Hoe werkt het zelf samenstellen?

Het leuke aan het samenstellen van je eigen babyuitzet is dat het straks allemaal met elkaar matcht. Of het nu artikelen zijn voor in de babykamer of voor onderweg. Het moet natuurlijk wel allemaal naar jouw wens en smaak zijn. Daarom kun je bij ons je hele babyuitzet zelf ontwerpen.

Wat je ook samenstelt, je hebt altijd de keuze uit enkele basisstoffen in diverse kleuren. Kies jij bijvoorbeeld voor een eigen ontworpen boxkleed of wikkeldoek? De basisstof combineer je vervolgens met een print naar keuze. Zo geef je een eigen draai aan het product. Bij een groot deel van onze artikelen is het zelfs mogelijk om te kiezen uit verschillende formaten. Je vindt daarom bij ons altijd het artikel waar je naar op zoek bent. Bovendien worden alle artikelen van BinnenPret zorgvuldig en met veel liefde voor jou met de hand gemaakt.

Wil je advies of heb je vragen over de stoffen of combinaties? Wij helpen jou graag verder met persoonlijk klantadvies.