Aankleedkussenhoes

Stel ze zelf samen! De aankleedkussens van BinnenPret! De omkleedhoes wordt uit één stof gemaakt. Je kunt kiezen uit 2 uitvoeringen. Je kiest voor een WAFEL hoes of een hoes in een PRINT. Daarnaast kun je er een of meer losse middenbanden / beschermbanden bijbestellen. Deze strik je om de omkleedkussenhoes heen zodat je deze makkelijk kunt verwisselen en uitwassen. Je kunt zo meerdere prints met elkaar combineren. Super handig!

Kies hieronder eerst voor WAFEL of PRINT en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst wafel of print:

Stel je eigen omkleedkussenhoes samen bij BinnenPret

Een omkleedkussen gebruik je nog jaren na de geboorte van je kleintje. Doordat je hem intensief gebruikt wordt deze veel vies. Het is dus belangrijk dat jouw omkleedkussenhoes:

  • vaak gewassen kan worden, maar toch mooi blijft.
  • comfortabel is voor je kindje.
  • er ook nog eens leuk uitziet.

Ontwerp je eigen aankleedkussenhoes

Je kunt kiezen uit twee verschillende uitvoeringen. Ga je voor een hoes met een leuke print? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten prints in hippe kleuren. Kies je liever voor een neutralere variant? Dan hebben we voor jou onze wafelstof in verschillende kleuren.

Een uniek ontwerp van BinnenPret is de middenband. Deze middenband kun je om je omkleedkussen heen strikken en zorgt er voor dat je bij een ongelukje niet je gehele kussen hoeft te wassen. De middenband is te bestellen in diverse prints, die matcht bij je aankleedkussenhoes. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een commodemandje mee te bestellen waarin je alle belangrijke spullen kunt opbergen.

De standaardafmetingen van onze hoezen zijn geschikt voor de aankleedkussens van Bébé-Jou, Hema of Prenatal. Heb je een kussen met een andere afmeting? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.