Badcapes

Stel ze zelf samen! De badcapes van BinnenPret. Deze zijn onmisbaar in elke baby uitzet. Heerlijk voor na het badderen, het douchen of het zwemmen. De badcape is van mooie kwaliteit WAFEL of BADSTOF en is er in verschillende kleuren. Op het hoedje kan een printje gekozen worden. De afmeting van een badcape is 75 x 75 cm. Een echte BABY MUSTHAVE!

Kies hieronder eerst voor WAFEL of BADSTOF en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst wafel of badstof:

Mooie handgemaakte badcapes van BinnenPret

Je wilt je kindje natuurlijk na het badderen lekker warm houden. Een badcape is daar de ideale oplossing voor. Door de grote afmeting van de cape wikkel je jouw kindje er gemakkelijk in. Bovendien zorgt het hoedje ervoor dat het hoofdje ook lekker warm blijft. De zachte stoffen voelen extra comfortabel op het babyhuidje. Met deze badcapes heb je altijd een tevreden baby. Wist je dat een badcape ook ideaal is voor na het zwemmen?

Stel je eigen badcape samen

Een badcape in een standaard witte badstof is ook maar zo saai. Bij ons heb je daarom de mogelijkheid om je eigen badcape te ontwerpen. Zo past deze bij de babykamer en de rest van je babyuitzet.

Bij het samenstellen kun je kiezen uit twee basisstoffen:

  • wafel
  • badstof

Beide stoffen zijn van goede kwaliteit en lekker warm. Voor het hoedje van de cape kun je uit een van onze trendy prints kiezen. Al onze badcapes worden met de hand gemaakt. Dit doen wij met veel liefde en aandacht. De badcape heeft een standaardafmeting van 75 x 75 cm en is daarmee ideaal voor jouw baby. Een echte musthave dus!

Heb je weinig inspiratie? Wij helpen je graag verder, zodat jij de perfecte badcape kunt samenstellen.